Con la primavera retomamos las anotaciones del blog, y ahora intentaremos hacerlo con más constancia. A ver si es posible.
La verdad es que lo retomamos con una buena noticia como es la aparición de las conservas de Granxa Familiar. Salsa de tomate y 4 sabores de mermeladas ecológicas: frambuesa, frambuesa e hinojo, grosella negra, y fresa.
La salsa está elaborada con nuestro tomates y con una receta de Iago Castrillón, chef del restaurante Acio, de Santiago de Compostela. Pensando en aquellos que puedan estar a régimen, la salsa está preparada con poca sal para que cada uno pueda sazonarla su gusto.
Las mermeladas están elaboradas con productos ecológicos de "A Casa dos Fungos", y desde luego, se nota la calidad y el “toque casero” de su elaboración.
Cualquiera de estos productos los podéis conseguir en la tienda online de Granxa Familiar.
Esperamos que tengan buena acogida por parte del público, y que Granxa Familiar vaya ampliando esta interesante gama de productos caseros de calidad.
La verdad es que lo retomamos con una buena noticia como es la aparición de las conservas de Granxa Familiar. Salsa de tomate y 4 sabores de mermeladas ecológicas: frambuesa, frambuesa e hinojo, grosella negra, y fresa.
La salsa está elaborada con nuestro tomates y con una receta de Iago Castrillón, chef del restaurante Acio, de Santiago de Compostela. Pensando en aquellos que puedan estar a régimen, la salsa está preparada con poca sal para que cada uno pueda sazonarla su gusto.
Las mermeladas están elaboradas con productos ecológicos de "A Casa dos Fungos", y desde luego, se nota la calidad y el “toque casero” de su elaboración.
Cualquiera de estos productos los podéis conseguir en la tienda online de Granxa Familiar.
Esperamos que tengan buena acogida por parte del público, y que Granxa Familiar vaya ampliando esta interesante gama de productos caseros de calidad.
Volvemos por Primavera
Coa primavera retomamos as anotacións do blog, e agora intentaremos facelo con máis constancia. A ver se é posible.
A verdade é que o retomamos cunha boa noticia como é a aparición das conservas de Granxa Familiar. Salsa de tomate e 4 sabores de marmeladas ecolóxicas: frambuesa, frambuesa e fiúncho, grosella negra, e amorodo.
A salsa está elaborada cos nosos tomates e cunha receita de Iago Castrillón, chef do restaurante Acio, de Santiago de Compostela. Pensando naqueles que poidan estar a réxime, a salsa está preparada con pouco sal para que cada un poida sazonala ao seu gusto.
As marmeladas están elaboradas con produtos ecolóxicos da "Casa dos Fungos", e desde logo, nótase a calidade e o "toque caseiro" da súa elaboración.
Calquera destes produtos podédelos comprar na tenda online de Granxa Familiar.
Esperamos que teñan boa acollida por parte do público, e que Granxa Familiar vaia ampliando esta interesante gama de produtos caseiros de calidade.
A verdade é que o retomamos cunha boa noticia como é a aparición das conservas de Granxa Familiar. Salsa de tomate e 4 sabores de marmeladas ecolóxicas: frambuesa, frambuesa e fiúncho, grosella negra, e amorodo.
A salsa está elaborada cos nosos tomates e cunha receita de Iago Castrillón, chef do restaurante Acio, de Santiago de Compostela. Pensando naqueles que poidan estar a réxime, a salsa está preparada con pouco sal para que cada un poida sazonala ao seu gusto.
As marmeladas están elaboradas con produtos ecolóxicos da "Casa dos Fungos", e desde logo, nótase a calidade e o "toque caseiro" da súa elaboración.
Calquera destes produtos podédelos comprar na tenda online de Granxa Familiar.
Esperamos que teñan boa acollida por parte do público, e que Granxa Familiar vaia ampliando esta interesante gama de produtos caseiros de calidade.
No hay comentarios:
Publicar un comentario