24/3/11

Volvemos por Primavera


Con la primavera retomamos las anotaciones del blog, y ahora intentaremos hacerlo con más constancia. A ver si es posible.

La verdad es que lo retomamos con una buena noticia como es la aparición de las conservas de Granxa Familiar. Salsa de tomate y 4 sabores de mermeladas ecológicas: frambuesa, frambuesa e hinojo, grosella negra, y fresa.

La salsa está elaborada con nuestro tomates y con una receta de Iago Castrillón, chef del restaurante Acio, de Santiago de Compostela. Pensando en aquellos que puedan estar a régimen, la salsa está preparada con poca sal para que cada uno pueda sazonarla su gusto.

Las mermeladas están elaboradas con productos ecológicos de "A Casa dos Fungos", y desde luego, se nota la calidad y el “toque casero” de su elaboración.

Cualquiera de estos productos los podéis conseguir en la tienda online de Granxa Familiar.

Esperamos que tengan buena acogida por parte del público, y que Granxa Familiar vaya ampliando esta interesante gama de productos caseros de calidad.





Volvemos por Primavera

Coa primavera retomamos as anotacións do blog, e agora intentaremos facelo con máis constancia. A ver se é posible.

A verdade é que o retomamos cunha boa noticia como é a aparición das conservas de Granxa Familiar. Salsa de tomate e 4 sabores de marmeladas ecolóxicas: frambuesa, frambuesa e fiúncho, grosella negra, e amorodo.

A salsa está elaborada cos nosos tomates e cunha receita de Iago Castrillón, chef do restaurante Acio, de Santiago de Compostela. Pensando naqueles que poidan estar a réxime, a salsa está preparada con pouco sal para que cada un poida sazonala ao seu gusto.

As marmeladas están elaboradas con produtos ecolóxicos da "Casa dos Fungos", e desde logo, nótase a calidade e o "toque caseiro" da súa elaboración.

Calquera destes produtos podédelos comprar na tenda online de Granxa Familiar.

Esperamos que teñan boa acollida por parte do público, e que Granxa Familiar vaia ampliando esta interesante gama de produtos caseiros de calidade.

No hay comentarios: